Ново поколение А4 многофункционални устройства

(DEVELOP представя богата на функции серия ineo+ 3350/3850) 

 

Имаше време, когато почти всички многофункционални офисни устройства в А4 цветен сегмент бяха с малко функции и характеристики, с които системата да е бърза и лесна за употреба. Това вече не е така, благодарение на скоро пуснатите на пазара ineo+ 3350/3850 от DEVELOP. Те предлагат всички нужни функции за работата с документи в домашни офиси, малки бизнеси, стартиращи компании, както малки и средни работни групи независимо от естеството на тяхната дейност.
 

pic_prod_ineo+3350.jpg


„Имаше много потенциал за развитие в сегмента на А4 цветни устройства,“ казва Роня Харст, продуктов мениджър DEVELOP. „Сега вече можем да предложим на нашите потребители удобството, от което имаха нужда. Освен това и двете устройства повишават работната продуктивност, като спестяват време в ежедневните офис дейности и електроенергия, благодарение на своята подобрена енергийна ефективност.“

Лесна употреба

Със 7-инчовия пълноцветен тъчскрийн панел тези две устройства са лесни за употреба – без да е нужно да четете упътвания или да преминавате дълги обучения. Благодарение на подобното на смарт телефон и таблет управление, офис служителите мигновено ще се почувстват комфортно с ясно проектирания потребителски интерфейс и добре структурираните менюта. Най-полезното от тази лекота на работа с устройствата е, че потребителите могат бързо да се върнат към своите задачи, след като приключат да принтират, копират или сканират.

Устойчивост

С постоянно нарастващата цена на електроенергията, енергоспестяващите устройства стават все по-търсени, като средство за пестене. Имайки предвид и че повечето устройства са включени денонощно, пестенето на енергия е изключително важно. В това отношение ineo+ 3350/3850 се представят много добре, тъй като тяхната средна седмична консумация на електроенергия е ниска, като се консумира малко или никаква енергия в режим на заспиване. Грижата за околната среда на устройствата са доказани и от международните сертификати Energy Star и Blue Angel. ineo+ 3350/3850 предлагат добра възвръщаемост при тези ниски експлоатационни разходи и използването на екологично чисти конструктивни материали, които улесняват рециклирането.

Функции

ineo+ 3350/3850 разполага с пълен набор от функции, дори в стандартна конфигурация. Освен скоростта от 33 или 38 стр/мин при принтиране или копиране, тези две устройства предлагат стандартен капацитет на тавите от 650 листа (като може да се увеличи до 1650 листа), 35-оригинала в минута при автоматично двустранно сканиране, 1 GB памет, 320 GB харддиск, както и PCL и PostScript поддръжка. Въпреки че, все по-рядко се използва факс функцията, към устройствата може да се добави и факс. Други полезни характеристики включват възможността да печатате Word, Excel или PDF документи директно от USB памет или функции за сигурност, които гарантират, че поверителни документи няма да попаднат в неподходящи ръце. Благодарение на комбинацията от всички тези характеристики на ineo + 3350/3850, те несъмнено са едни от най-многофункционалните цветни устройства в A4 сегмента.

 

Вижте повече за възможностите на:

ineo+ 3350

ineo+ 3350



back назад